Vijesti ROMI.HR

/
Print - GRAD U GAVELLI/NOVAK, TADIĆ

G • TOČKA #5: „CIGANIN, ALI NAJLJEPŠI“

14. 3. 2017.
GRAD U GAVELLI/NOVAK, TADIĆ

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora ili autorice.

Autor: ROMI.HR

Pozivamo vas na petu G • točku na kojoj razgovaramo, čitamo i slušamo istinske magove u svojim umjetnostima: novi roman Kristiana Novaka „Ciganin, ali najljepši“ slave i hvale kritika i čitateljstvo, a po romanu „Črna mati zemla“ uskoro gledamo i predstavu, dok hiperrealističnog slikara, ilustratora i strip-crtača Stipana Tadića nazivaju jednom od najvećih mladih zvijezda domaćeg likovnog neba.

Muzički stage na ovoj G • točki premijerno žare i pale osebujni Zagreb Balkan Jazz Band, a odabrane ulomke iz Novakovog „Ciganina“ izvest će studentice Akademije dramskih umjetnosti.


S gostima razgovaraju Ivan Jozić i Vladimir Šagadin. Ulaz je besplatan, osigurajte svoje mjesto na vrijeme, vrata se otvaraju u petak, 17. 3. 2017. u 21 sat.
Grad je u Gavelli, budite i vi. Kako je bilo na prošloj G • točki pogledajte u videu.


Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Centar za kreativno pisanje u suradnji s kazalištem Gavella.

 
Povratak na sve vijesti