Vijesti ROMI.HR

/
Print - RASTURI RAZGOVOR I DOBIJ POSAO KOJI ŽELIŠ

NOVI PROJEKT POMOĆI U ZAPOŠLJAVANJU

5. 3. 2020.
RASTURI RAZGOVOR I DOBIJ POSAO KOJI ŽELIŠ

K-zona i Inicijativa mladih za ljudska prava objavile su javni poziv za edukaciju nezaposlenih osoba u cilju njihovog osposobljavanja da lakše pronađu posao kroz savladavanje trikova pisanja životopisa i molbi za posao kao i pripremanje za uspješnije predstavljanje svojih vještina i znanja. Radionice se održavaju tokom ožujka u Sisku, Vukovaru, Zagrebu i Petrinji.

ROMI.HR

K-zona i Inicijativa mladih za ljudska prava pozivaju nezaposlene osobe iz Vukovara, Petrinje, Siska i Zagreba na radionice na kojima će imati priliku naučiti trikove pisanja životopisa i molbi za zapošljavanje, izvježbati predstavljanje vlastitih vještina i znanja na razgovoru za posao i informirati se o mogućnostima pokretanja društvenog poduzetništva.

Osim toga, svim prijavljenima nude i osobne konzultacije i provjere životopisa i molbi za posao. Rad na radionicama će biti organiziran u manjim grupama, a od sudionika očekuju  aktivno sudjelovanje i volju za osobnim razvojem.

Zainteresirani su pozvani da proslijede informacije o ovim radionicama i drugima koji su potencijalno zainteresiranu za sudjelovanje u njima.

Za prijavu na neku od radionica, prema odgovarajućoj lokaciji, je potrebno ispuniti prijavnicu na linku te poslati svoj životopis i motivacijsko pismo koje su zainteresirani dostavljali sudjelujuću na nekom natječaju za posao. 

 

Radionice će se održavati prema slijedećem rasporedu i na slijedećim lokacijama:

6. ožujka 2020. SISAK, u prostorijama udruge Projekt građanskih prava Sisak, Ul. Stjepana i Antuna Radića 6/5, Sisak
9. ožujka, VUKOVAR, Europski dom Vukovar, Ljudevita Gaja 12, Vukovar
11. ožujka, ZAGREB, Društveno-kulturni centar Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb
13. ožujka, ZAGREB, YIHR.hub, Ignjata Đorđića 8a, Zagreb
PETRINJA, datum će biti potvrđen naknadno

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Povratak na sve vijesti