Print
30. 11. 2017.
 JAVNI POZIV ZA FINANCIRANJE PROGRAMA ZA OČUVANJE TRADICIJSKE KULTURE ROMA
Foto/ljudskaprava.gov.hr
JAVNI POZIV ZA FINANCIRANJE PROGRAMA ZA OČUVANJE TRADICIJSKE KULTURE ROMA

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za dodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2017. godinu.

Autor: ROMI.HR

Javni poziv je upućen udrugama i kulturno-umjetničkim društvima romske nacionalne manjine koji su registrirani u Republici Hrvatskoj da se prijave za dodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma.

Udruge i kulturno – umjetnička društva prijavljuju svoje projekte na propisanom obrascu. Prijavni obrazac i potrebni prilozi dostavljaju se Uredu za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske na adresu: Mesnička 23, 10 000 Zagreb, ili osobno u Pisarnicu Vlade na adresu Trg Sv. Marka 3, Zagreb.

Rok za dostavu prijedloga je subota, 2. prosinca 2017. godine, a nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Prije potpisivanja ugovora o financiranju programa udruge čiji programi budu predloženi od strane Komisije za odabir prijedloga i raspodjelu financijske potpore za provedbu programa koji doprinose očuvanju tradicijske kulture Roma za 2017. godinu, dužni su Uredu dostaviti bjanko zadužnicu ovjerenu kod javnog bilježnika.

Javni poziv objavljen je u Narodnim novinama br. 116. od 24. studenoga 2017. godine u rubrici Objave, broj oglasa 313, a Odluka o dodjeli financijskih potpora bit će objavljena na web stranici Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske.

Sve podatke o javnom pozivu uključujući dokumente za preuzimanje možete pronaći na službenim stranicama Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.