Print
6. 3. 2016.
MUP NATJEČAJ ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH ZA ZANIMANJE POLICAJCA
NATJEČAJ ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH ZA ZANIMANJE POLICAJCA
Autor: ROMI.HR

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je natječaj za upis polaznika i polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajaca i policajki za 2016./2017. godinu.

Plan MUP-a je upisati 325 osoba u program koji počinje 5. rujna 2016. Nakon završenog programa, polaznici će biti primljeni u stalni radni odnos u Ministarstvu, odnosno u policijskim upravama, ravnateljstvu policije i na ostalim radnim mjestima, ovisno o potrebama.

Na natječaj se mogu prijaviti svi državljani Republike Hrvatske, a uvjeti za pristup su:


Osobe koje ne podnesu na vrijeme urednu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja, neće se smatrati kandidatom prijavljenim na natječaj.

Sve osobe koje zadovolje pravila pristupa biti će pozvane na daljnje provjere. Informacije o tim provjerama moći će se naći isključivo na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova. 

Za kandidate koji ne dođu na provjere psihičke sposobnosti, indeksa tjelesne mase i tjelesne motoričke sposobnosti, testove opće informiranosti, stranog jezika i informatičke pismenosti, motivacijski razgovor i provjeru tjelesne zdravstvene sposobnosti – smatrat će se da su povukli prijavu na natječaj i neće biti kandidati za upis u Program.

Rok za podnošenje prijava je 17. ožujka 2016., a sve informacije možete naći na internetskoj stranici Ministarstva.